Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Бучу приїхала група журналістів з Латинської Америки

Іноземні журналісти з Аргентини, Бразилії та Колумбії відвідали Бучу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

На території храму Апостола Андрія Первозванного іноземці мали нагоду дізнатися про жахливі подробиці злочинів, скоєних російськими окупантами проти мирного населення. 

Іноземні журналісти з Аргентини, Бразилії та Колумбії вшанували пам’ять невинних жертв біля інсталяції меморіалу 509-ти цивільно вбитим. Крім того настоятель Храму Андрій Галавін розповів делегатам про криваві події, що розгорталися у місті під час окупації.

«Ми глибоко вражені масштабами жорстокості та нелюдськості, з якими зіткнулися мирні жителі Бучі від рук російських окупантів. Ці воєнні злочини не можуть бути виправдані жодними обставинами. Ми будемо голосно розповідати світу правду про трагедію Бучі та підтримувати Україну в її боротьбі за свободу та демократичні цінності», – заявили делегати.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Буча відправила понад 50 літрів спеціального харчування для важкопоранених бійців, які нині перебувають на лікуванні у військовому шпиталі Харкова.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору