Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Визначено переможців районного етапу гри «Сокіл» («Джура»)

На Бучанщині завершився районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську районну державну (військову) адміністрацію.

Зазначається, що у змаганнях районного етапу взяли участь 22 команди. Вони  продемонстрували непереможний бойовий дух та високий рівень підготовки.

За результатами змагань визначено переможців.

У середній віковій категорії:

  • 1 місце – «Серце нації» Вишневої громади;
  • 2 місце – «Крилаті» Бучанської громади;
  • 3 місце – «Хоробрі серця» Білогородської громади.

У старшій віковій категорії:

  • 1 місце – «Бучанські ятагани» Бучанської громади;
  • 2 місце – «Золота булава» Дмитрівської громади;
  • 3 місце – «Микулицька Січ» Немішаївської громади.

Польовий табір джур

“Щиро дякуємо всім командам за участь та непереможний бойовий дух! Дякуємо всім, хто долучився до організації цього важливого заходу!”, – йдеться у повідомленні.

Також Бучанська РДА висловила особливу подяку за сприяння та організацію гри: Немішаївській громаді за приймання учасників та гостей змагань на своїй території, а особливо Немішаївському фаховому коледжу НУБІП України; генерал-майору, керівнику сектору оборони Київської області № 8  Данилу Володимировичу Романенку та його колективу; Київській обласній організації товариства Червоного Хреста України за сприяння у забезпеченні спальними комплектами для облаштування місць відпочинку в укритті; відділу з питань оборонної роботи Бучанської РЛА.

Також сільським, селищним, сільським головам Бучанського району та Гостомельській СВА подяки оголошені “за сприяння національно-патріотичному вихованню учнівської молоді на засадах козацько-лицарських традицій, формування активної громадянської позиції й готовності до захисту України, а також за спорядження роїв-переможців своїх громад для участі в районному етапі гри”, – зауважують у РДА.

Учасники змагань

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на благодійному ярмарку у Бородянському ліцеї було зібрано 76 тисяч гривень для наших захисників.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору