Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Мешканку Київщини судитимуть за незаконну торгівлю сигаретами та алкоголем

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області завершили досудове розслідування відносно жительки Київщини, яка організувала продаж незаконно виготовленої алкогольної продукції та тютюнових виробів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу БЕБ.

Слідством встановлено, що жінка організувала поставки та налагодила реалізацію незаконно виготовлених  сигарет та горілчаних виробів на території Київської області. 

За результатами обшуків співробітники БЕБ вилучили декілька сотень літрів спиртовмісної речовини та понад 6 тис. пачок сигарет. Орієнтовна вартість вилученої фальсифікованої продукції становить понад півмільйона гривень.

Наразі фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального  правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду.

За скоєне кримінальне правопорушення підозрюваній загрожує покарання у вигляді штрафу до 170 тис. грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовленої продукції.

Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Київської обласної прокуратури.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що іноземні журналісти з Аргентини, Бразилії та Колумбії відвідали Бучу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору