Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Бучанщина: за ордер на квартиру загрожує тюрма

Керівник владної структури безпідставно підписав ордер на квартиру у Бучанському районі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з  посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що правоохоронці  Київщини скерували до суду обвинувальний акт щодо службовця, який завдав збитків державі на суму майже 600 тисяч гривень.

Це сталося у 2018 році – тоді директор владної структури, зловживаючи службовим становищем, без належних на те підстав підписав ордер на квартиру в Бучанському районі.

“Правопорушник здійснював повноваження, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій. Так, досудовим слідством встановлено, що фігурант, з метою одержання неправомірної вигоди, використав своє службове становище для підписання ордера на квартиру площею понад 60 квадратних метрів”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили фігурантові справи про підозру за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України у січні цього року.

“22 травня досудове розслідування було завершено, і обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до суду”, – зауважують поліцейські.

І пояснюють, що зловмисникові загрожує до шести років в’язниці.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області завершили досудове розслідування відносно жительки Київщини, яка організувала продаж незаконно виготовленої алкогольної продукції та тютюнових виробів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору