Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Березівці п’яний водій в’їхав у стовп

Водій з ознаками сп’яніння у Березівці Макарівської громади через неналежну швидкість наїхав на електроопору.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що ця дорожньо-транспортна пригода сталася в  суботу. Приблизно о 22-й годині правоохоронцям повідомили про аварію на вулиці Житомирській у селі Березівка.

“На місці дорожньо-транспортної пригоди інспектори встановили, що керманич авто Toyota Camry не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості руху, через що здійснив наїзд на електроопору. Внаслідок цієї ДТП транспортний засіб отримав механічні пошкодження”, – йдеться у повідомленні.

До того ж, спілкуючись із водієм, поліцейські помітили, що він нетверезий. Керманича видавав різкий запах алкоголю з ротової порожнини, порушення координації рухів та тремтіння пальців рук. Щоправда, від огляду на стан сп’яніння він категорично відмовився.

“Тож патрульні склали на керманича протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння або відмова від огляду на стан сп’яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Відсутність документів із собою) КУпАП, а також відсторонили водія від керування транспортним засобом”, – зауважують патрульні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що три адмінпротоколи склали патрульні поліцейські села Чайки на водіїв, які нетверезими сіли за кермо – це лише за один день.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору