Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Заблукалого пенсіонера з Макарівщини допоміг знайти чотирилапий слідопит

Службовий собака – бельгійська вівчарка малінуа Джек – допомогла відшукати заблукалого у лісі чоловіка.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Кінологічний центр поліції в Київській області.

Звісно, Джек шукав чоловіка не сам, а під керівництвом пані Олени –  співробітниці Кінологічного центру поліції в Київській області.

“Літній житель Макарівської громади Київської області разом із дружиною відправився до лісу за кропивою. У жінки розболілися ноги і вона вирішила повернутися додому. Чоловік обіцяв прийти згодом. Та пройшов час, достатній для завершення справи, а пенсіонер так і не повертався. Жінка забила на сполох та попросила пошукати зниклого родичів в знайомих”,  – йдеться у повідомленні.

Однак самостійні пошуки не дали результату, тож довелося звернутися за допомогою до правоохоронців.

“Спільними зусиллями поліціянтів та службового собаки чоловік, що заблукав у лісі та, на щастя, не встиг зайти надто далеко, був повернутий додому”, – кажуть у Кінологічному центрі.

І закликають усіх, хто йде до лісу, не сходити зі знайомих стежок, а якщо заблукали і не можете самі знайти дорогу назад – залишайтеся  на місці, щоб вас легше було відшукати.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що альпіністка і волонтерка,  жителька Ворзеля Алевтина Ковальчук підкорила Еверест.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору