Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На фронті загинув захисник Валентин Кузьменко з Микуличів

На Донеччині війна забрала життя земляка-захисника, жителя Немішаївської громади, Валентина Кузьменка.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Немішаївську громаду.

Зазначається, що Валентин Володимирович Кузьменко народився 9 вересня 1970 року. Його життя обірвалося 5 травня 2024 року під час виконання бойового завдання в селі Калинове на Донеччині.

“Страшна і непоправна втрата для всієї громади. Війна забирає найкращих. В один момент родина втратила свою надію та опору-чоловіка, люблячого батька двох доньок та прекрасного дідуся. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого воїна, який віддав за Україну і за нас із вами найдорожче – своє життя”, – йдеться у повідомленні.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 29 травня.

“О 10.30 просимо кожного жителя долучитись до створення живого коридору, віддати шану та провести в останню дорогу нашого Героя Валентина. Початок створення коридору перехрестя вул.Варшавської (ринок в с.Микуличі) вздовж вулиці Широкої до будинку де проживав Захисник (вул.Садова, 56). Прощання та відспівування полеглого Воїна відбудеться на території подвір‘я”, – зауважують у Немішаївській громаді.

Чин поховання земляка-захисника відбудеться на «Алеї Слави» (кладовище норки)

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 27 травня Буча прощалася із земляком-захисником Ігорем Блажком.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору