Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У своє професійне свято в Ірпені поліцейські офіцери громади вчили дітей керувати дронами

Сьогодні  – День поліцейського офіцера громади. В Ірпінській громаді несуть службу п’ять правоохоронців такої спеціалізації.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Ірпінської міської ради.

Зазначається, що в Ірпінській громаді сумлінно працюють поліцейські офіцери Анна Стогній, Євген Зелений,  Антон Попов, Владислав Бобко, Дмитро Апончук.

Проєкт “Поліцейський офіцер громади” в Україні впровадили шість років тому у межах  поліцейської реформи на основі ефективної закордонної практики “community policing”.

“Щодня вони дбають про безпеку та спокій у рідній Ірпінській громаді: спілкуються з жителями, слідкують за порядком, проводять розʼяснювальні роботи із запобігання правопорушень, знають про всі проблеми та знаходять вирішення”, – йдеться у повідомленні.

У своє професійне свято поліцейські офіцери громади провели захід для дітей – познайомили зі своєю роботою хлопчиків і дівчаток з Ірпінського ліцею №3.

“Дітям провели екскурсію по поліцейській станції, розповіли про повсякденні обов’язки та познайомили з принципом керування FPV-дронами. У подарунок від школярів правоохоронці отримали дитячі малюнки”, – зауважується на ресурсі міськради.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що заблукалого пенсіонера з Макарівщини допоміг знайти чотирилапий слідопит.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору