Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Відбудова Ірпеня: не вистачає робочих рук

В Ірпінській громаді відбулися  виїзні наради з керівниками комунальних підприємств, фахівцями технагляду, підрядниками та проєктантами.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Зазначається, що було перевірено перебіг робіт на будмайданчиках Ірпеня за такими адресами: Полтавська, 61; Соборна 107, 109, 146; Привокзальна площа, 2; Миру, 10;  Шевченка, 4;  Білокур 7, 8, 9, 10.

Окрім того, відбулася нарада щодо комплексної відбудови приватного сектору по вулиці Багірова та Гостомельське шосе.

“На частині об’єктів типова та нагальна проблема для всього українського бізнесу – нестача спеціалістів, а звідси й відставання від графіка. Будемо разом оперативно шукати додаткові робочі руки”, – йдеться у повідомленні.

Також під час нарад було окреслено проблеми, які вимагають розв’язання.

Для багатоповерхівок це – заміна комунікацій у підвалах і, за спільної згоди мешканців,  стояків у квартирах. А ще –  ремонт ліфтів у низці будинків. Міський голова наголосив на необхідності  проведення перерахунків та пошуку шляхів економії грошей, щоб спрямувати їх на ремонт ліфтів.

Для  приватного сектору  –  завершено прокладання центральної магістралі водопостачання за грантові кошти від НЕФКО, тож уже можна підключати будинки до нової труби.

Також на початку вулиці Багірова розпочинають облаштування частин дороги та тротуару, прокладення мережі вуличного освітлення.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ: гаряча лінія Ірпінського міського голови – 0800 335 191 (з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00).

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що пошкоджені під час бойових дій житлові будинки в Ірпені за адресами вулиця Білокур 7, 8, 9, 10 капітально ремонтують.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору