Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

До Бучі завітали представники Міністерства соціальної політики та охорони здоров’я Франції

29 травня представники Міністерства соціальної політики та охорони здоров’я Франції відвідали перший на Київщині “Центр Життєстійкості”, що функціонує у Бучі.

 Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбуБучанської міської ради. 

“Центр життєстійкості” – це спеціалізований заклад, спрямований допомогти мешканцям, які пережили травматичні події, опрацювати негативний досвід та відновити психологічний стан. Директорка центру Олена Ренчка розповіла гостям про роботу Центру. Вона пояснила, що заклад пропонує комплексну допомогу постраждалим від воєнних дій, включаючи психологічну підтримку, реабілітаційні програми та навчання навичкам подолання стресу.

«Відновлення психічного здоров’я та подолання наслідків травми – це невід’ємна частина процесу відбудови після жахіть війни. Франція солідарна з українським народом і готова надавати всебічну підтримку ініціативам, подібним до цього центру, які сприяють зціленню та зміцненню життєстійкості громад», – зауважили гості міста.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що до Бучі завітала перша леді України Олена Зеленська, аби побачити, як впроваджується реформа шкільного харчування.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору