Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

КОВА планує розірвати договори на відбудову приватних будинків

У Київській ОВА провели чергову нараду з підрядниками, які будують приватні будинки на місці зруйнованих відповідно до обласної програми.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на “Коментарі“.

Під час засідання учасники обговорили проблемні питання по кожному об’єкту окремо. Зокрема обговорили дотримання графіків будівництва та здачі в експлуатацію об’єктів, що перебувають на етапі завершення.

Серед розповсюджених проблем – підключення газо- та електропостачання до об’єктів, встановлення лічильників. Також поширена проблема —  замала кількість робітників на будівництві. Через це терміни виконання робіт затягуються.

У Київській ОВА зазначили, що підрядникам, які мають критичні зауваження щодо недотримання термінів робіт, дали два тижні на виправлення. Якщо будівельники не відреагують на зауваження Київська ОВА буде ініціювати розірвання договорів по таких об’єктах.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що начальник Київської ОВА Кравченко повідомив, що Київщина нарощує темпи облаштування військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору