Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

У Бучі підрядник привласнив понад 150 тисяч гривень під час ремонту укриття

Підрядник вніс до акту виконаних робіт недостовірні відомості про фактичні обсяги та вартість виконаних будівельних робіт, які не відповідали обсягам та вартості.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Поліцейські Київщини встановили, що у грудні 2022 року керівник будівельної організації уклав договір на ремонт обʼєкту цивільного захисту. Однак, роботи виконані в повному обсязі не були. Крім того, чоловік вніс до акту виконаних робіт недостовірні відомості про фактичні обсяги та вартість виконаних будівельних робіт, які не відповідали обсягам та вартості, визначеним в проєктних документах. 

Таким чином, Бучанській міській раді завдано матеріальної шкоди на суму понад 150 тисяч гривень. 

За фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою, складання завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 ККУ) слідчі Бучанського управління поліції Київщини за процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в двох дитячих садочках Бучі “Горобинка” №2 та “Пролісок” №4 облаштували нові та безпечні укриття, призначені саме для потреб дітей від двох до шести років.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору