Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені презентували фотовиставку “Незалежна Україна – частина Європи”

29 травня в Ірпінській міській публічній бібліотеці імені Максима Рильського відбулася презентація фотовиставки Андрія Семаки “Незалежна Україна – частина Європи”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбуІрпінської міськради. 

Андрій Семака – уродженець села Завалля (Івано-Франківська область), свою трудову діяльність розпочав слюсарем на заводі у Чернівцях. Пізніше розвивався у педагогічній сфері на Вінничині та у Івано-Франківській області, майже 10 років працював на посаді директора Завальської школи. Життя Андрія Семаки склалося так, що він був вимушений переїхати за кордон, де згодом працював будівельником.

Створення фотографій надихало Андрія ще з юнацьких років, тому, перебуваючи далеко від рідного краю, він починає створювати світлини великих європейських міст.

В ході виставки були презентовані панорами Парижу, Барселони, Мадриду, а також кадри України довоєнних часів, серед яких: острів Хортиця (Запорізька область), Олешківські піски (Херсонська область), Ірпінь, Київ, Черкаси та Батьківщина автора – село Завалля.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені відкрили безплатний денний реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору