Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

До Бородянки на останній дзвоник завітали литовські друзі

У Бородянській громаді пролунав останній дзвоник для учнів ліцеїв та гімназій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на в о. Бородянського селищного голови Ірину Захарченко.

Зазначається, що навчальний рік у Бородянській громаді завершився для 2 674 учнів. Серед  них – 303 випускників 9 класів та 128 випускників 11 класів.

“На урочистих лінійках, що пройшли у всіх ліцеях та гімназіях Бородянської громади лунали щирі слова вдячності вчителям за їхню самовіддану працю”, – йдеться у повідомленні.

На свято останнього дзвоника до литовсько-українського ліцею завітали представники Литовської Республіки. Серед гостей були Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас та радниця Посольства Литви в Україні Юргіта Янкунєнє.

“Цей візит є дуже символічним, адже саме Литовська Республіка допомагає у відновленні цього закладу освіти”, – зауважила Ірина Захарченко.

Литовські гості

Останній дзвоник

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що під час свята останнього дзвоника рятувальники нагородили учня Ворзельського ліцею Ігоря Ігнатенка подякою «За врятоване життя».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору