Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі зірки футболу та бійці ЗСУ влаштували турнір

У Бучі під час благодійного матчу зірок футболу та бійців ЗСУ зібрали майже 1,2 мільйони гривень на придбання дронів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що під час заходу було організовано збір коштів на закупівлю дронів для Головного управління розвідки Міноборони.

Змагались команда ГУР ЗСУ та зірки київського «Динамо».

“Перший символічний удар по м’ячу зробили полковник Андрій Верлатий з ДФТГ Бучанського району та старшина, начальник складу ПММ Микола Ільченко. Це продемонструвало єдність цивільних та військових у прагненні перемоги”,

Результатом запеклої боротьби став рахунок 7:7 в основному часі матчу. Було призначено пенальті, і в підсумку перемогла команда зірок.

“Окрім футбольних протистоянь, організатори провели аукціон з цікавими лотами від українських спортсменів та ГУР. Завдяки потужній підтримці вболівальників, під час заходу вдалося зібрати майже 1,2 мільйони гривень! Благодійний матч став яскравою демонстрацією єдності українського суспільства у підтримці Збройних Сил України”, – зазначається у повідомленні міськради.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що вперше на спортивній арені бучанського навчально-тренувального центру відбувся турнір високого рівня – Кубок України сезону 2023/2024.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору