Коломия До сайту

Голова КОВА обговорив із послом Данії реалізацію пріоритетних проєктів для Київщини

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко зустрівся з Послом Данії в Україні Олє Егбергом Міккельсеном та обговорив реалізацію пріоритетних проєктів для Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

Зокрема, поговорили про посилення безпекових заходів. 

«Тут потребуємо додаткового військового обладнання та автівок для наших мобільних вогневих груп. Їх збільшення дозволить підвищити захист мешканців області від повітряних атак росіян», – сказав Руслан Кравченко.

А також підняв питання відбудови. Пріоритет – житло, школи, садочки, лікарні. 

«Якісна медицина. Тут потребуємо додаткового медичного обладнання для надання доступних та якісних послуг. Ще один аспект – облаштування реабілітаційного центру, який надаватиме послуги як військовим, так і цивільним», – додав голова КОВА.

Сторони також обговорили ситуацію з безпекою в садочках та школах.

Ще одне важливе питання – збільшення іноземних інвестицій, що дозволить  розвивати бізнес області, створити нові робочі місця та покращити економічну ситуацію.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що військові генерали з країн НАТО, які відвідали Бучу, були шоковані злочинами росіян проти мирних людей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко