Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Благодійники продовжують відбудовувати Ірпінську громаду

Дитячий садочок “Івасик-Телесик” у селі Козинцях Ірпінської громади капітально відремонтують у співпраці з благодійним фондом “Леруа Мерлен Солідарність”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Відповідний Меморандум підписав Матьйо-Марі Арден, голова благодійного фонду “Леруа Мерлен Солідарність”. Фонд надасть будівельні матеріали на суму майже 5 млн гривень. З бюджету міста залишається оплатити будівельні роботи. Нині дах садка понівечений уламками та протікає, стара будівля не відповідає нормам енергоефективності – нема утеплення, двері та частина вікон не замінені.

Також вже завершується облаштування нового протирадіаційного укриття на території “Івасика-Телесика” коштом уряду Литви. Тож після ремонту близько 70 малюків повернуться не лише у відновлений та теплий заклад, а й безпечний.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській ОВА провели чергову нараду з підрядниками, які будують приватні будинки на місці зруйнованих відповідно до обласної програми.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору