Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині БЕБ упередило розтрату понад 51 млн грн під час проведення тендеру

Аналітики БЕБ упередили розтрату понад 51 млн грн з місцевого бюджету під час проведення тендеру з реконструкції багатоквартирного будинку на Київщині.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу БЕБ.

За результатами інформаційної-аналітичної роботи фахівці встановили, що службові особи одного з органів місцевого самоврядування у Київській області оголосили тендер на проведення капітального ремонту багатоквартирного житлового будинку. 

Посадовці збирались витратити на реконструкцію будівлі понад 51 млн гривень.

Фахівці Бюро проаналізували тендерну документацію та з’ясували, що відпускні ціни на окремі будівельні матеріали, які зазначені в кошторисі, є значно завищені.

 Аналітики направили лист органу місцевого самоврядування з рекомендаціями переглянути рішення про закупівлю послуг. Завдяки вжитим заходам замовник скасував згаданий тендер. Розтрату понад 51 млн грн з місцевого бюджету упереджено.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській ОВА провели чергову нараду з підрядниками, які будують приватні будинки на місці зруйнованих відповідно до обласної програми.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору