Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені діє сучасний мультифункціональний простір

На території Ірпінського ліцею №3 функціонує Центр розвитку дітей, молоді та вчителів “Генерація UA”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, який запросив громади до цього Центру і розповів, що заходи тут відбуваються безоплатно.

Зазначається, що центр розташований в Ірпені по вулиці Северинівській, 129-А, і працює з 09:00 до 18:00.

Центр розвитку дітей, молоді та вчителів “Генерація UA” створений за сприяння благодійного фонду “Жовто-блакитні крила” на території Ірпінського ліцею №3, на місці старої теплиці.

Заклад доступний для всіх школярів Ірпінської громади.

У мультифункціональному  просторі пропонуються профорієнтаційні програми. Тут можна освоїти ази професій: шиття, театральний напрямок, опанування професійної фото/відео-техніки, ази туристичного напрямку.

Також діє навчальна зала для лекцій та занять дітей, молоді, вчителів, освітян та цех з професійним обладнанням для проведення майстер-класів з кулінарії.

А ще тут втілюють різноманітні ініціативи з фізичного, ментального здоров’я та соціального розвитку.

“Від всієї Ірпінської громади щиро дякую БФ “Жовто-блакитні крила” та німецьким партнерам за підтримку української молоді та розвиток позашкільної освіти!”, – йдеться у повідомленні.

ДОВІДКА. Генерація UA” – це благодійна мережа дитячих центрів в Україні. У межах цієї ініціативи старі або зруйновані приміщення перетворюють на сучасний простір для молоді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомельській громаді запрацював літній табір “Мрійники” для учнів освітніх закладів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору