Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ірпінчанин-захисник зник безвісти біля Часового Яру

Не повернувся з бойового завдання командир механізованої роти, молодший лейтенант ЗСУ і журналіст Олександр Петраковський.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на НСЖУ.

Зазначається, що земляк-захисник зник 30 травня біля Часового Яру на Донеччині.

“Офіційно Олександра вважають зниклим безвісти за особливих обставин. У своєму останньому бою він очолював групу. В бліндаж на зайнятій українцями позиції прилетіла міна. Звідти ніхто не вийшов. Поранених шукали коптером. Щоб забрати загиблих, українські бійці ходили двічі, але безуспішно. Нині позицію контролює ворог”, – йдеться у повідомленні.

Олександр Петраковський міг і не опинитися на лінії фронту – у нього була законна причина не одягати військовий однострій. Та з самого початку повномасштабного російського вторгнення він записався до тероборони, аби захищати Ірпінь і свою родину.

В Ірпені в Олександра залишилася дружина Людмила, двоє дітей та хворий батько.

“Його любила вся редакція – безвідмовний, завжди допоможе, порадить та організує… Востаннє говорили на Великдень… Саня, дякую за дружбу, дякую що був з нами”, – зауважив Денис Іванеско – керівник “Українських Новин”, де до війни працював Олександр Петраковський.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що у Бучі відкрили меморіальну дошку земляку-захиснику Андрію Григор’єву.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору