Коломия До сайту

У Маковищі облаштували шкільний парк

На території Маковищанської гімназії урочисто відкрили шкільну паркову зону.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Макарівську селищну раду.

Зазначається, що парк, який став не просто зеленим майданчиком відпочинку, а справжньою багатофункціональною парковою зоною, відкрили у день завершення навчального року.

Тепер на цій локації  учні і   відпочиватимуть та спілкуватимуться з друзями, і  навчатимуться. Тут можна також проводити різні заходи.

“Завдяки невтомній праці та самовідданості багатьох людей, вдалося закласти міцну основу для багатофункціональної зони відпочинку на території гімназії. Безперечно, попереду ще багато роботи: удосконалення, доповнення, нові ідеї. Та вже зараз видно, що проект вдався, адже він об’єднав людей, подарував їм відчуття спільної мети та щирого задоволення від досягнутого”, – йдеться у повідомленні.

Під час відкриття парку відбулося також обговорення розвитку Макарівської громади, у якому взяли участь представники Макарівської селищної ради, відділу освіти, місцевих організацій та підприємств.

ДОВІДКА. Шкільний парк створено у межах проєкту “Від руйнування до нового життя”. Його реалізує Дмитро Чулков за   співфінансування програми ZMINA: Rebuilding, створеної за підтримки ЄС у межах спеціального конкурсу заявок на підтримку ВПО та українського культурного і креативного секторів, за підтримки МБФ ІЗОЛЯЦІЯ, Trans Europe Halles та Malý Berlín.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомельській громаді запрацював літній табір “Мрійники” для учнів освітніх закладів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець