Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У БІГ-регіоні пройшла презентація концепції розвитку індустріальної зони

7 червня у Бучі відбулася презентація концепції розвитку індустріальної зони, яку розробили представники південнокорейської  компанії K-water.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис міського голови Бучі Анатолія Федорука.

Меморандум про співробітництво був підписаний з віцепрезидентом K-water Чжун Хо Аном та власником зареєстрованого індустріального парку Василем Іванченком.

Представники K-water детально розповіли план подальших дій. До зустрічі долучилися і зацікавлені в українському ринку корейські компанії, такі як Hyundai.

«Окремо хочу подякувати представникам законодавчої гілки влади за їх присутність та підтримку. До заходу доєднався Олександр Корнієнко – перший заступник голови Верховної Ради України. А також народні депутати України: Ольга Василевська-Смаглюк, Віталій Безгін, Кисилевський Дмитро, Андрій Ніколаєнко та Дмитро Припутень. Віримо, що невдовзі економічне зростання нашого регіону пожвавиться», – сказав Анатолій Федорук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у БІГ-регіон прибуло керівництво компанії водних ресурсів K-water з Південної Кореї.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору