Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У КОДА представили нового заступника голови

Дмитро Кучеря став новим заступником голови Київської обласної державної адміністрації. Це колишній заступник командира 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, підполковник.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис голови КОВА.

Дмитро Кучеря «опікуватиметься» облаштуванням фортифікацій, цивільним захистом, комунікацією з військовими та допомогою Збройним Силам України. 

 З 2017 року він служив в ЗСУ та тривалий час працював в Міністерстві оборони і знає роботу державного апарату.

«Свого часу познайомився з Дмитром під час чергового візиту до нашої героїчної бригади на Сході. Адже спільно з громадами, районами, благодійниками постійно допомагаємо нашим захисникам з 72-ї бригади.

Після спілкування з Кучерею зрозумів, що його досвід вкрай потрібен в Київській ОДА. Адже перед нами стоїть одне з найважливіших завдань – підвищення спільно з військовими обороноздатності регіону та ефективна протидія російській агресії. Тому запропонував йому посаду заступника», – сказав Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що голова ГО “Антикорупційний штаб”, член робочої групи “Прозорість та підзвітність” при КОВА Сергій Миткалик заявив, що на Київщині за останні місяці збудували більше фортифікацій, ніж за попередні два роки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору