Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

єОздоровлення: як отримати безкоштовну дитячу путівку

Програма єОздоровлення дає можливість дітям пільгових категорій отримати безоплатні путівки на суму 15 890 грн на одну дитину.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Урядовий портал.

Зазначається, що безоплатні путівки зможуть отримати діти з інвалідністю, які виховуються в малозабезпечених сім’ях та діти з багатодітних малозабезпечених сімей.

Щоб скористатися програмою єОздоровлення, потрібно здійснити послідовно такі дії.

1.Отримати відповідне сповіщення в Дії, застосунку Приватбанку чи від працівників соцзахисту. Або ж на сайті перевірити, чи має родина право скористатися програмою єОздоровлення.

2. У відділенні Приватбанку відкрити картку зі спеціальним режимом використання для програми єОздоровлення.

3. Отримати кошти на карту. Сума на одну дитину становить 15 890 грн. Причому гроші на оздоровлення нараховуються для всіх дітей у родині віком 7–18 років, які мають право скористатися програмою.

4. Обрати оздоровчий заклад з переліку тих, які беруть участь у програмі.

5. Звернутися до керівника обраного закладу для отримання згоди та підтвердження можливості прийняти дитину, і таким чином забронювати путівку.

6.Після приїзду дитини до закладу розрахуватися карткою за путівку.

“Послугою можна скористатися тільки в тому випадку, якщо дитина не отримувала в поточному році путівки до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, придбаної за рахунок коштів державного або місцевого бюджету будь-якого рівня”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що цього тижня в школах 24 громад  всіх районів області розпочали роботу пришкільні табори та літні профільні зміни.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору