Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Під час НМТ школам та вишам світло не відключатимуть

Заклади освіти Київщини, у яких діятимуть пункти Національного мультипредметного тестування, енергетики забезпечать світлом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Зазначається, що такої домовленості досягнуто у співпраці з обласною й міською владою та МОН.

“Для таких шкіл та вищих навчальних закладів області тимчасово скасовані стабілізаційні відключення до 21 червня включно у період з 08:00 до 17:00”, – йдеться у повідомленні.

Втім, енергетики звертають увагу на те, що відключень не буде лише якщо в енергосистемі не виникне нових критичних ситуацій.

“Це дозволить майбутнім абітурієнтам без додаткових хвилювань скласти тести. В інший час доби умови електропостачання цих закладів лишатимуться такими ж, як і в усіх наших клієнтів – відповідно до їхніх графіків відключень”, – зауважують у ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на сьогодні, 9 червня, НЕК Укренерго відмінила стабілізаційні відключення електроенергії. А завтра, 10 червня, відключення заплановані з 16:00 до 22:00.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору