Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Допомагав ухилятися за 15 тисяч доларів

Правоохоронці затримали чоловіка, який за 15 тисяч доларів обіцяв військовозобов’язаному чоловіку отримати неіснуючий діагноз.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбуКиївської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину за фактом зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний за 15 000 доларів США обіцяв військовозобов’язаному чоловіку “підключити власні зв’язки” та вплинути на посадовців медичного інституту для постановки неіснуючого діагнозу. Надалі це дозволить військово-лікарській комісії визнати його непридатними до військової служби з подальшим зняттям з військового облік.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України після одержання частини обумовленої суми неправомірної вигоди – 7500 тисяч доларів США. 

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Національної поліції в Київській області за оперативного супроводу ДСР Нацполіції України.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що  підозрюваний умисно подав на затвердження сесії місцевої ради недостовірний звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору