Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Спортсмени з Київщини перемогли на літній Гімназіаді України з боротьби

Учні Київщини стали переможцями та призерами VІ літньої Гімназіади України з вільної та греко-римської боротьби.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на КОВА.

У ній взяли участь 307 юних атлетів з 22 областей.

До команди Київщини з греко-римської боротьби увійшли спортсмени з с. Крюківщина, м. Миронівка та с. Хотів. Юнаки на цих змаганнях здобули золоту та бронзову медалі. Владислав Покотило виборов I місце, Максим Скрипник здобув бронзу. Хлопці – учні Крюківщинського ліцею “Лідер”.

З 5 по 7 червня на фіналі Гімназіади з вільної боротьби Київщину представляли юнаки та дівчата з Обухова, Українки, Борисполя, Білої Церкви, с. Глибоке  та с. Халеп’я. В командному заліку наша область посіла І місце. 

Вихованці ДЮСШ Обухова та Українки здобули три золоті та бронзову медалі. Нікіта Киянченко, Данііл Часовський та Євгенія Друзенко стали переможцями змагань, а Тимур Курталієв став третім.

За результатами цих змагань, чемпіони та чемпіонки Гімназіади будуть представляти нашу Державу на Всесвітній Гімназіаді у Бахрейні в жовтні 2024 року.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що голова ГО “Антикорупційний штаб”, член робочої групи “Прозорість та підзвітність” при КОВА Сергій Миткалик заявив, що на Київщині за останні місяці збудували більше фортифікацій, ніж за попередні два роки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору