Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Бучанщині вперше в Україні координаторкою “Активних парків” стала ветеранка

Першою в Україні координаторкою соцпроєкту «Активні парки» стала жінка-ветеранка війни. Вона очолила Бучанський районний осередок.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що нову координаторку “Активних парків” звати Ольга Бенда. Вона – учасниця національної жіночої збірної України з ампфутболу, а також амбасадорка Українського ветеранського фонду Мінветеранів. У 2019-му Ольга Бренда пройшла дистанцію Марафону морської піхоти Marine Corps Marathon.

“Перший заступник голови КОДА Микола Бойко відвідав Білогородку та спільно з представниками тергромади передали комплект спортивного інвентарю координаторці соцпроєкту Бучанського району Ользі Бенді”, – йдеться у повідомленні.

Також у КОВА розповіли, що на Київщині у межах соціального проєкту Програми Президента реалізується пілотний проєкт із залучення до Активних парків ветеранів війни та учасників бойових дій. Нині в області сім  таких координаторів уже працюють.

ДОВІДКА. Київщина визнана найактивнішою областю в Україні з реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що у Бучанській громаді буде кінний патруль. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору