Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Червоній Слободі відкрилася оновлена амбулаторія

Сьогодні, 14 червня, запрацювала оновлена Червонослобідська амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Зазначається, що в Червоній Слободі до 2012 року діяла амбулаторія, однак її закрили через те, що тоді в існуючому приміщенні було неможливо забезпечити встановлені законодавством вимоги до медичних закладів щодо інклюзивної складової доступності.

Тепер же амбулаторію розмістили на першому поверсі адміністративної будівлі в центрі села Червона Слобода.

Оновлена амбулаторія оснащена всім необхідним

Пацієнтами медиків стануть понад 3000 пацієнтів із 9 населених пунктів Макарівської громади.

“В амбулаторії є все необхідне для діагностики та прийому пацієнтів: нові меблі, медобладнання та інвентар. Для доступності осіб з особливими потребами, будівля облаштована пандусом та спеціальною туалетною кімнатою”, – йдеться у повідомленні.

Ремонтні роботи було виконано коштом було бюджету Макарівської громади.

“До складу амбулаторії входять: реєстратура, кабінет сімейного лікаря, маніпуляційний кабінет, оглядовий кабінет для жінок та лабораторний кабінет. В умовах амбулаторії діти і дорослі зможуть пройти огляд і лікування сімейного лікаря, отримати направлення на консультацію до вузьких спеціалістів, рецепти на медикаменти за програмою «Доступні ліки» та для пільгової категорії пацієнтів. Впевнений, що відкриття оновленої амбулаторії поліпшить якість надання медичної допомоги для мешканців південно-західної частини громади”, – зауважує Вадим Токар.

У Червоній Слободі відкрилася оновлена амбулаторія

Оновлені лікарські кабінети

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Макарівській дитячій бібліотеці, постраждалій від бойових дій, розпочалися відновлювальні роботи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору