Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Києві попрощалися з військовою Шурою Рязанцевою

Сьогодні, 14 червня,  у  Михайлівському Золотоверхому соборі Києва відбулося прощання з військовослужбовицею Шурою “Ялтою” Рязанцевою.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Суспільне.Крим.

Зазначається, що Олександра Рязанцева, якій нещодавно виповнилося 40 років, померла від серцевої недостатності. Останні роки свого життя вона жила в Ірпені.

Відспівування військовослужбовиці відбулося у Михайлівському Золотоверховому соборі. А потім відбулася  поминальна хода до Майдану Незалежності. Поховали “Ялту” на Берковецькому кладовищі.

Вшанування пам’яті “Ялти”

На церемонію прощання прийшло дуже багато людей, вони на колінах проводжали в останню путь “Ялту”.

“Сьогодні ми прощаємося з героїнею України  “Ялтою”. Ми прийшли віддати шану. Вважаю, що кожному українцю треба прийти і віддати шану герою”, зауважила Єлизавета, яка прийшла вшанувати пам’ять Шури Рязанцевої.

Її знайомі також поділилися спогадами про Щуру Рязанцеву.

Віталій, друг Шури Рязанцевої, розповів, що в житті вона була емпатичною, доброю та душею компанії.

“Завжди була з чіткою громадянською позицією, тільки найпозитивніші спогади про неї. Запамʼяталось, що ніколи не стояла осторонь щодо людей. Одна асоціація — доброта й світло”, — розповів Віталій, друг Шури Рязанцевої, зауваживши, що в житті вона була емпатичною, доброю та душею компанії.

Глибока скорбота

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що на фронті загинула військовослужбовиця Олександра (Шура) Рязанцева із позивним “Ялта”, яка до повномасштабного вторгнення РФ працювала стилістом у багатьох відомих проєктах та одягала Володимира Зеленського.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору