Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Макарівському “Гаю дитячих снів” висадили райські яблуні

На знак пам’яті про загиблих під час окупації дітей та віри у майбутнє у “Гаю дитячих снів” висадили 100 нових саджанців.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Зазначається, що вже третя висадка дерев у межах проєкту, який був започаткований для того, щоб вшанувати пам’ять загиблих під час війни дітей.

Ця робота триватиме: запланували посадити по одному дереву за кожну дитину, загиблу внаслідок війни, загалом понад 500 дерев.

Цього разу до акції долучилися заступник голови Київської ОВА Леся Карнаух, волонтери, партнери проєкту та жителі Макарова.

“Кожне посаджене дерево – це символ життя, яке було жорстоко обірвано, але яке назавжди залишиться в наших серцях. Як і ці яблуні, щороку набиратимуть сили, ростимуть і квітнути, так і пам’ять про маленьких янголів ніколи не згасне. Ми не маємо права забувати про тих, хто став жертвою цієї жахливої війни”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Макарівській дитячій бібліотеці, постраждалій від бойових дій, розпочалися відновлювальні роботи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору