Коломия До сайту

У Бучі відбувся благодійний забіг “BUCHA RUN 2024”

Метою спортивного заходу “BUCHA RUN 2024” був збір коштів на придбання безпілотних літальних апаратів для бійців 47-ої окремої механізованої бригади “Магура” у межах акції “Бучанський дрон 2.0”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбуБучанської міської ради.

Бучанцям зібрати 575 тисяч гривень на закупівлю безпілотників для 47-ої окремої механізованої бригади “Маґура”. Усі кошти, які задонатили готівкою під час забігу, вже у понеділок будуть на рахунку благодійного фонду.

У заході взяли участь як діти, так і дорослі. Серед бігунів були не лише місцеві жителі, а й гості з Німеччини та США, що надало забігу міжнародного статусу.

На відкритті були присутні почесні гості, серед яких – Бучанський міський голова Анатолій Федорук, видатні спортсмени, майстри спорту, учасники та призери Олімпійських ігор.

«”BUCHA RUN” – це не лише про спорт, а й про підтримку Захисників України та єдність громади у прагненні до перемоги», – йдеться у дописі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі рух на перетині вулиць Інститутська та Захисників України повністю відновлено.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко