Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі попрощалися із військовим Миколою Волковим

17 червня Бучанська громада попрощалася із загиблим військовим Миколою Волковим.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис Бучанської міської ради.

Його військовий шлях розпочався ще у 2014 році, коли він добровільно став на захист Батьківщини. З початком повномасштабного вторгнення Микола без вагань знову приєднався до лав Захисників.

Хоробрість та рішучість Миколи були ключовими у звільненні Бучі від рашистів. Після деокупації Микола продовжив захищати Україну у найзапекліших боях. 

Під час битви за Бахмут він зазнав тяжких поранень та був направлений на лікування. Помер Микола 12 червня 2024 року у Київському Центральному військовому шпиталі. 

«Глибока скорбота огорнула родину загиблого воїна – матір Світлану, батька Олександра та сестру Валерію. Розділити їхнє горе та віддати шану Захиснику прийшли друзі, рідні та бойові побратими Миколи», – йдеться у дописі. 

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що на фронті загинула військовослужбовиця Олександра (Шура) Рязанцева із позивним “Ялта”, яка до повномасштабного вторгнення РФ працювала стилістом у багатьох відомих проєктах та одягала Володимира Зеленського.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору