Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені планують добудувати центральну лікарню

В Ірпені розпочинається добудова медичного центру Ірпінської центральної міської лікарні.

Про це повідомляє  Інформатор БІГіз покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина. 

Завершення будівництва буде профінансовано у межах програми “Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя (Heal Ukraine)” – спільного проєкту Міністерства охорони здоровʼя України та Світового банку.

У новому медичному центрі надаватимуться послуги, яких досі немає в жодному медичному закладі регіону – допомога при гострому порушенні мозкового кровообігу, гострому інфаркті міокарда, тромбозі, критичній ішемії периферичних судин та тяжкій політравмі. Також будуть відкриті нові відділення: пологове, судинної хірургії, хірургії одного дня, невідкладних станів та зали для стаціонарної реабілітації. Це дозволить близько 400 000 пацієнтам Київщини отримувати якісну медичну допомогу.

На презентації були присутні Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, голова комітету ВР України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, заступниця голови КОДА Олеся Карнаух, народні депутати Олександр Горобець і Валерій Зуб, директор КНП “Ірпінська центральна міська лікарня” Антон Довгопол, депутати ІМР, лікарі та містяни.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що БЕБ у Київській області забезпечили відшкодування збитків завданих державному бюджету на суму 6,3 млн грн.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору