Коломия До сайту

В Ірпені відкрили сучасний молодіжний центр “Ko_Laba”

В Ірпені офіційно відкрився простір “Ko_Laba”, де молодь зможе з користю провести час, розвинути свої таланти та знайти однодумців.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис заступника міського голови Андрій Кравчук. 

Це стало можливим завдяки тісній співпраці Ірпінської міської ради, ГО “ГоГлобал”, Молодіжного парламенту Ірпеня у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF за підтримки Німецького банку розвитку KfW і Посольства Німеччини.

Завдяки плідній співпраці протягом майже 4 місяців, проведено масштабну роботу по реалізації проєкту молодіжного простору.  Оновлене приміщення повністю облаштоване комфортними меблями та сучасною технікою, що створює сприятливі умови для продуктивного навчання, цікавого дозвілля та творчого розвитку молоді.

«Молодіжний простір “Ko_Laba” – це місце, де юні жителі Ірпеня зможуть освоїти цифрові технології: 3D-друк, лазерну різку, робототехніку та багато іншого, розвинути навички комунікації, критичного мислення та командної роботи, втілювати свої ідеї в життя та реалізовувати суспільно-корисні ініціативи, відвідувати лекції, тренінги, дебати та культурні заходи, а також просто відпочивати, спілкуватися та знаходити нових друзів. У просторі також присутня власна бібліотека з сучасною літературою, актуальними та корисними книгами. Організацію дозвілля та навчання у молодіжному просторі здійснюватимуть спеціально підготовлені тьютори, які пройшли відповідне навчання», – сказав Андрій Кравчук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що школярі Бучанської громади повернулися з освітньої подорожі Францією, яка проходила у межах програми “Молодь бореться за мир”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко