Коломия До сайту

Джури з Вишневого стали переможцями обласного етапу гри

Завершився II (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Вишневу міську громаду.

Зазначається, що у змаганнях, які відбулися з 17 по 19 червня, перше місце здобули юні вишнівчани.

“Рій «Серце нації» Вишнівського ліцею «ІДЕАЛ», вихованці гуртка «Джура» Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, здобули на ньому перемогу! Це надзвичайне досягнення свідчить про високий рівень підготовки, командний дух та неабияку стійкість наших юних джур. Діти продемонстрували свої знання і майстерність, посівши призові місця у багатьох видах змагань”, – йдеться у повідомленні.

За результатами гри на окремих етапах джури з Вишневого зайняли чотири перших місця у конкурсах «Таборування»,  «Стрільба», «Відун» та «Рятівник». А також третє місце – «Впоряд».

В особистому заліку  у конкурсі «Стрільба» серед усіх учасників середньої вікової категорії джури з Вишневого також показали високий клас. Перше місце виборов Артем Півень, друге – Аліна Залізко, третє – Анастасія Музика.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що школярі Бучанської громади повернулися з освітньої подорожі Францією, яка проходила у межах програми “Молодь бореться за мир”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець