Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Минулого місяця Київщина виділила понад 63,4 млн грн для ЗСУ

З початку травня для матеріально-технічного забезпечення наших військових формувань Київщина вже виділила понад 63,4 млн грн.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис Руслана Кравченка.

Зокрема, кошти підуть: 

  • 32 млн грн для  72-ої  ОМБР імені Чорних Запорожців на придбання комплексів РЕБ, засобів зв’язку та дронів різного типу,
  • 7 млн грн для 43 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила на комплекси РЕБ,
  • 5,5 млн грн для першої бригади Нацгвардії “Буревій” на придбання комплексів РЕБ,
  • 4 млн грн для четвертої бригади Нацгвардії “Рубіж” на придбання комплектів радіостанцій,
  • 5 млн грн для Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького на комплекси РЕБ, засоби звʼязку та дрони, 
  • 5,5 млн грн для сил ССО на спецтранспорт .

Загалом у цьому році вже виділено з бюджету Київської області на безпеку і оборону понад 200  млн грн. Минулого року бюджетні видатки на потреби Сил оборони склали майже 430 мільйонів гривень.

Окремо активно до допомоги долучаються райони та громади Київщини. Забезпечують  наших захисників транспортом, паливом, такмедом та іншими необхідними речами, на які отримують відповідні запити.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що “Мавіки”, зарядні станції, позашляховик Nissan X-Trail, квадроцикл Polaris 570, 100 FPV-дронів зібрала Ірпінська громада для захисників України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору