Коломия До сайту

Увага, розшук! Зник 18-річний хлопець зі Сквирської громади

Поліцейські Київщини розшукують зниклого Іллю Ковтунця з села Тхорівка Сквирської громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що сьогодні, 25 червня, приблизно о 12.40 мати 18-річного Іллі Ковтунця  повідомила до поліції про зникнення хлопця. І розповіла,  востаннє бачила сина цієї ж доби,  приблизно о 2-й годині ночі. Хлопець мав із собою мобільний телефон, але звʼязку із ним немає.

ПРИКМЕТИ: зріст 170 сантиметрів, середньої тілобудови; волосся темно-русявого кольору, середньої довжини.

ОДЯГНЕНИЙ: кофта з капюшоном та спортивні штани чорного кольору, білі кросівки. З особливих прикмет має татуювання на лівій руці у вигляді янгола.

“На розшук зниклого залучені та орієнтовані підрозділи поліції Київщини, в тому числі особовий склад Сквирського відділу поліції та небайдужі громадяни. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопця, просимо одразу повідомляти на спецлінію “102”, або за телефоном (063) 243 18 61″, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у липні в Бородянці відбудеться два заїзди на чотириденні ретрити для родин ветеранів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець