Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Бучі відкрили нову станцію знезалізнення води

У Бучі відкрили нову станцію знезалізнення води для водоканалу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на допис Анатолія Федорука.

Мер Бучі Анатолій Федорук зауважив, що це ще один важливий крок до покращення якості питної води для тисячі жителів у мікрорайоні Тарасівська, що у Бучі. 

Це не просто технічна споруда, а інвестиція у розвиток міста. Проєкт дозволить не лише покращити якість води бучанців, але й сприятиме збереженню довкілля. 

Реалізація станції стала можливою завдяки співпраці з ЄС, Європейським інвестиційним банком, Програмою розвитку ООН та Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України. 

«У наших планах — побудова ще дев’яти подібних об’єктів у різних куточках громади. Працюємо над покращенням інфраструктури та впровадженні сучасних технологій для сталого розвитку Бучанської громади», – йдеться у дописі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що БЕБ у Київській області забезпечили відшкодування збитків завданих державному бюджету на суму 6,3 млн грн.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору