Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Нелегальних мігрантів видворили з Київщини та столиці

За останні два місяці у Києві та області виявили 334 незаконних мігрантів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на МВС.

Зазначається, що таку кількість нелегалів виявили під час заходів щодо здійснення нагляду за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» у період з 29 квітня до 26 червня.

“Щодо порушників міграційного законодавства складені адміністративні протоколи і застосовані штрафні санкції”, – йдеться у повідомленні.

Також ухвалено низку рішень, серед яких  – 96 про примусове повернення іноземців до країн походження чи третіх країн. Окрім того, ухвалено 15 рішень про примусове видворення за межі України та 33 рішення про заборону подальшого в’їзду в нашу країну.

“Подолання нелегальної міграції в умовах війни було і лишається одним із пріоритетних напрямів роботи міграційної служби”, – зауважують в МВС.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 27 червня у залі Європейської ради Україна та Європейський Союз підписали безпекову угоду.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору