Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Вишневому чоловік упав у ліфтову шахту

Сьогодні, 28 червня, у Вишневому стався нещасний випадок: 66-річний чоловік упав у шахту ліфта.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що до Бучанського райуправління поліції сигнал про те, що в багатоквартирному будинку 66-річний чоловік зірвався в шахту ліфта, надійшов сьогодні о 12:55.

Потерпілий упав з висоти приблизно 5 поверху. Його дістали рятувальники та медики та надали невідкладну допомогу.

Чоловік був у свідомості, однак врятувати не вдалося: він помер у машині швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

“Як попередньо встановили на місці правоохоронці, кабіна ліфта, в якій їхав чоловік, зупинилась між поверхами під час відключення світла. Загиблий самостійно відкрив ліфт, не дочекавшись приїзду екстрених служб. Внаслідок чого зірвався в шахту ліфта”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські звернулися до всіх із закликом бути уважними та обережними під час стабілізаційних відключень електроенергії.

“Якщо ви опинилися у ліфті, й зникла електроенергія, не намагайтесь самостійно покинути кабіну, обовʼязково дочекайтесь приїзду служб!”, – закликають правоохоронці.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Мощуні по вулиці Садова було виявлено набої великого та малого калібру під час демонтажу будинку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору