Коломия До сайту

За кермом “під кайфом”: у Ворзелі водій керував автівкою у розшуку

У Ворзелі патрульні спіймали  водія за кермом з ознаками наркотичного сп‘яніння.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на патрульну поліцію Київської області.

Зазначається, що учора увечері – приблизно о  21-ї годині – у Ворзелі патрульні помітили автівку Nissan Rogue, водій якої порушив ПДР.

“Під час спілкування з керманичем патрульні помітили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп‘яніння у лікаря-нарколога чоловік категорично відмовився. Окрім цього, інспектори з’ясували, що водій вже не в перше сів за кермо з ознаками наркотичного сп’яніння та вже був позбавлений права керування транспортними засобами”, – йдеться у повідомленні.

І це ще не все. Під час перевірки документів правоохоронці з’ясували, що машину розшукує Ірпінський відділ державної виконавчої служби.

Патрульні відсторонили чоловіка від керування автівкою. А машину евакуювали на штрафмайданчик.

Також поліцейські склали   протоколи на порушника за кількома статтями КУпАП:  ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння або відмова повторно упродовж року) та за ч. 5 ст. 126 (Керування ТЗ особою, позбавленою права керування повторно упродовж року).

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі підірвали гранату в авто.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець