Коломия До сайту

Для дітей села Загальці створили розвитковий простір

Підлітковий простір відкрито у селі Загальці Бородянської громади. 

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із  посиланням на повідомлення Бородянського селищного голови Ірини Захарченко.

Зазначається, що простір створили, аби надати підліткам додаткові можливості для розвитку, спілкування та підтримки. Простір запланований як безпечне та комфортне середовище для дітей деокупованих Загальців.

«У просторі діти зможуть розвивати свої таланти, навчатися новому, знаходити друзів та брати участь у цікавих заходах. Простір обладнаний меблями, технікою, зручними пуфами та інвентарем для дітей. Окрім відкриття простору, для дітей села Загальці була проведена захоплююча програма з іграми та розвагами», – зауважила Ірина Захарченко.

ДОВІДКА. Підлітковий простір відкрито у межах проєкту «Відновлення надії в Україні. Допомога родинам з дітьми в Бучанському районі, які постраждали від війни» від Міжнародної благодійної організації Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна за підтримки міжнародних партнерів та Бородянської селищної ради.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що шестеро представників Бучанської асоціації лідерів учнівського самоврядування спробували себе у ролі депутатів в Освітньому центрі Верховної Ради України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець