Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Порушення правил: хабар від пасажирки п’яного водія не врятував

Сьогодні, 29 червня, приблизно о 5-й годині на вулиці Соборній у Софіївській Борщагівці патрульні виявили нетверезого водія.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на патрульну поліцію Київської області.

Зазначається, що поліцейські зупинили машину Opel Astra за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування з 60-річним водієм інспектори помітили у нього явні ознаки нетверезості.

“Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння, результат якого склав 1,77 проміле. Зауважимо, що цей показник перевищив встановлену норму майже у 9 разів. Патрульні повідомили водія про те, що надалі складатимуть адміністративні матеріали”, – йдеться у повідомленні.

Втім, 66-річна пасажирка після повідомлення патрульних запропонувала їм хабара в обмін на те, щоб водій уникнув адміністративної відповідальності.

“Неодноразові попередження патрульних про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовим особам не зупинили громадянку — вона наполягала на своєму та продовжувала пропонувати хабар, після чого поклала до салону службового авто грошові кошти”, – розповіли поліцейські.

І зауважили, що вони склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані спʼяніння), винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами при початку чи зміні напрямку руху) КУпАП та відсторонили його від керування автівкою.

Окрім того, інспектори викликали га місце події слідчо-оперативну групу – “для фіксації факту пропозиції неправомірної вигоди та встановлення всіх обставин цієї справи”.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Ворзелі патрульні спіймали  водія за кермом з ознаками наркотичного сп‘яніння.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору