Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Київщина планує закупити цьогоріч 40 шкільних автобусів

Київщина отримала понад 91 млн грн гривень субвенції на закупівлю шкільних автобусів, за які у співфінансуванні з громадами планують закупити 40 автобусів для школярів.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА.

Начальник КОВА Руслан Кравченко зазначив, що протягом 2023/2024 навчального року парк шкільних автобусів збільшився на 83 одиниці.  

Він також додав, що на Київщині потребують підвезення понад 33 тис. учнів. Цьогоріч їх кількість буде більша за 34 тисячі.

«Ще є потреба придбати 65 автобусів. У червні цього року Київщина отримала понад 91 млн гривень субвенції на це. Будемо купувати їх у співфінансуванні з громадами. Якщо громади профінансують 35% відсотків вартості зможемо закупити 40 шкільних автобусів», – наголосив начальник Київської ОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська вокалістка Мілана Кудрик здобула перемогу на міжнародному конкурсі  «Hands of peace and happiness».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору