Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На кордоні з Молдовою затримали ухилянтів з Київщини

На кордоні з Молдовою у Чернівецькій області прикордонники затримали велику групу порушників, серед яких були і мешканці Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбуДержавної прикордонної служби України. 

Кожен з порушників заплатив за незаконну подорож головним організаторам маршруту по 12 тисяч євро. Організатори кілька днів збирали в одному з населених пунктів своїх “клієнтів”, сподіваючись одночасно переправити їх через кордон.

У визначений час група завантажилася в транспортні засоби та вирушила до точки висадки на ділянці відділу прикордонної служби “Кельменці” Чернівецького загону. Далі мандрівники планували пішки потрапити у Молдову поза пунктами пропуску. На затриманих склали відповідні адмінпротоколи. Встановлюється місце перебування головних організаторів схеми переправлення. Ділкам загрожує кримінальна відповідальність.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Ворзелі патрульні спіймали  водія за кермом з ознаками наркотичного сп‘яніння.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору