Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

На Київщині будується склозавод за 100 мільйонів євро

Українські компанії продовжують активно інвестувати у будівельну галузь, зокрема, компанія City One Development будує на Київщині склозавод за 100 мільйонів євро.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на “Liga.Net“.

У 2022 році девелоперська компанія City One Development розпочала будівництво склозаводу у Київській області. Єдиний аналогічний завод у Лисичанську був зруйнований ще у 2014 році, і з того часу український попит покривався імпортом, який до початку повномасштабного вторгнення на 75% складався з російської та білоруської продукції.

Задекларована вартість проєкту City One Development складає 100 млн євро, а завершення будівництва очікується через декілька років. Компанія також оголосила про намір побудувати ще один завод до 2025 року.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що через низку обмежуючих критеріїв програмою “єОселя” змогли скористатися лише 193 переселенці, що становить близько 1% усіх виданих кредитів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору