Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бучі діятиме безкоштовний дитячий табір

Безкоштовний дитячий табір «Ми вдома» відкриється у Бучі 5 липня.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із  посиланням на Telegram-канал Бучанської міської ради.

Зазначається, що табір діятиме упродовж п’яти днів – з 5 по 9 серпня, щодня з 10:00 до 18:00 у  Бучі, по вулиці Інститутській, 14.

Табір призначений дітей від 10 до 15 років, чиї батьки загинули або зникли безвісти, захищаючи нашу країну”, – йдеться у повідомленні.

Кількість місць у таборі обмежена. Для участі потрібно заповнити реєстраційну анкету. Телефон для довідок +38 (066) 001-12-23.

Хлопчикам і дівчаткам запропонують ігри, креативні майстер-класи, цікаві арт-терапії з дитячими психологами. Організатори переконані, що діти отримають незабутні емоції.

“Мета табору – подарувати дітям незабутній відпочинок та надати психологічну підтримку. Професійні дитячі психологи будуть частиною команди, забезпечуючи підтримку через різноманітні ігри”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 60 бучанських дітей із вразливих категорій населення протягом літніх місяців відпочинуть у литовському місті Паланга.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору