Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

«Привіт» з СРСР: у Бучі з’явиться супермаркет із Вінні-Пухом

У Бучі з’явиться супермаркет «Сільпо» із радянською стилізацією Вінні-Пуха.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на “ДетекторМедіа“.

Це один із найпопулярніших казкових персонажів, якого створив англієць Александр Алан Мілн. Проте на фасаді збираються зобразити ведмедя і бджіл саме із російського радянського мультика. І йдеться про майже точний повтор кадру.

До того ж є питання авторських прав. Тобто “Сільпо” має заплатити власникам за використання образу радянського Пуха. З’являється питання, як можна зараз перерахувати гроші федеральному державному унітарному підприємству “Фільмофонд кіностудії “Союзмультфільм”.

А ще цей супермаркет любить оформлювати зали у різних стилях, зокрема, використовувати відомих персонажів, наприклад, “Алісу в Дивокраї” чи Мавку. Тому, можливо, на бучанців чекає сюрприз із дизайнерським радянсько-російським привітом.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська громада шукає шляхи посилення енергетичної безпеки та пошуку джерел фінансування для придбання альтернативних засобів генерації електроенергії.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору