Коломия До сайту

Майбутнє “Сільпо” у Бучі: без радянських мультперсонажів

Дизайн проєкту нового торговельного центру у Бучі створюється на основі української та європейської традицій.

Про це Інформатору БІГ повідомили у пресслужбі Fozzy Group, яка планує розмістити у цьому центрі супермаркет “Сільпо”.

Приводом для повідомлення Інформатору БІГ стало те, що низка медіа опублікувала новину про те, що в оздобленні використають мотиви мультфільму радянського періоду про Вінні-Пуха.

“Хочу зазначити, що і дизайн торговельного центру, і оздоблення його фасаду матимуть зовсім інший вигляд. Там не буде зображень з радянських мультфільмів. Оприлюднені в соцмережах зображення дизайну торговельного центру не були з нами погоджені”, – йдеться у повідомленні.

Також у пресслужбі Fozzy Group розповіли, звідки співробітники компанії черпають натхнення під час створення дизайнів. Зокрема, їх надихають  українська та західна культура,  література, кінематограф та  музика.

“Ми присвячували дизайни своїх магазинів шедеврам Ван Гога та Гауді, пісням Френка Сінатри, творчості Антуана де Сент-Екзюпері, анімаційному фільму «Мавка. Лісова пісня» та Петриківському розпису. Щороку наші магазини отримують європейські нагороди завдяки своєму унікальному оформленню. У дизайні наших магазинів немає місця для персонажів з радянської масової культури”, – підкреслили у пресслужбі.

Однак яким же конкретно буде дизайн нового супермаркету у Бучі – цієї таємниці поки що не розкрили.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у наступному році у Бучі поруч з автозаправкою UPG, що по Варшавській трасі, збудують  новий торгівельний центр. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Telegram-канал

Бучанської міської ради